HomeНаука и техникаRelated VideosMore From: Dika Tekno

Custom ROM TouchWiz Revolution V12 Galaxy Grand Duos I9082

14 ratings | 4341 views
ROM & Tutorial = https://goo.gl/et0zJG
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (27)
Mad Tech MaXx (4 months ago)
u helped me really so ty
narendra Verma (6 months ago)
Twrp से करे मैने चेक किया लेकिन काम नही किया
Tanay Vaswani (9 months ago)
sir i have stock recovery..can i install this rom from that only ?
Tanay Vaswani (9 months ago)
But how i can install CWM/TWRP ?
Dika Tekno (9 months ago)
No, you must install CWM/TWRP firts then you can install this ROM
Shine Deni (10 months ago)
Kalo grand neo sama ga
Dika Tekno (10 months ago)
Shine Deni Beda bro
Mr C (1 year ago)
Where is gapps link?
Vishal Raj (1 year ago)
i install propley but i not install it says install complete but not strucks in samsung gt i9082 logo
Pradheep Sreeja (1 year ago)
Vishal Raj Raj Vish mee too also that same problem
Afandy Kurniawan (1 year ago)
gan udah saya flash ke stocknya versi 4.2.2 tetap gak bisa gan...malah gak bisa masuk recovery...gimana gann??...kalau pake recovery lain bisA???gak bakal bootloop?
Dika Tekno (1 year ago)
coba upgrade CWM nya ke versi ini gan --> https://goo.gl/hh1cLK Cara install: cukup flash via CWM yg sudah terinstall skrng
Afandy Kurniawan (1 year ago)
Dika Tekno udah gan udah saya instal philz touch
Dika Tekno (1 year ago)
Sebelumnya udah diinstall CWM/TWRP gan ? klo install via CWM/TWRP seharusnya gak ada masalah
Afandy Kurniawan (1 year ago)
gan kenapa saya tidak bisa instal cwm rekomendasinya???saya pakai philz touch latest setiap saya instal pasti bootloop
Afandy Kurniawan (1 year ago)
Dika Tekno dulu perasaan udah saya coba 2 kali tetep gak bisa gan
Dika Tekno (1 year ago)
klo dah install stock rom gak akan bootloop gan
Afandy Kurniawan (1 year ago)
Dika Tekno fix bisa ya kalau di downgrade........ntar kalau masih bootloop gmna gan?
Dika Tekno (1 year ago)
Berarti harus kembali ke stock dlu gan
Afandy Kurniawan (1 year ago)
Dika Tekno saya udah coba in semua cara...dari rarsh sampe flashify tetep aja gak bisa gan
Manoel Santos (1 year ago)
Só vai com cwm?
TEDROID (1 year ago)
TsuKaZa VPN yeas
Novian Cliff (1 year ago)
ane udah coba pake cara agan ini dan berhasil 100 work!! makasih yah gan sukses selalu!!!!
Dika Tekno (1 year ago)
ok siap gan

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.